Ladeskap m/12 trådløse ladere!

+Infoskilter

 

Leiepris pr måned kr 449,-

(Ingen bindingstid)

Direkte bestilling kan enkelt gjøres ved å fylle ut bestillingsskjemaet under:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt, se info under "kontakt oss" i hovedmenyen.

Generelle vilkår og betingelser

 

Bestillinger: Alle bestillinger er gjeldende. Dersom du skulle motta bestillingsbekreftelse fra oss uten at du har bestilt varer, vennligst kontakt vår kundeservice umiddelbart.

 

Levering: Vi sender varen(e) som bedriftspakke dør til dør med Bring. Leveringstid 3-5 virkedager etter at vi har registrert din bestilling. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid ved stor pågang.

 

Betaling: Varen(e) faktureres med 14 dagers forfall etter mottatt bestilling. Alle priser er eks. mva. og frakt.

 

Informasjonshåndtering: I forbindelse med kunderegistreringer for å kunne gjøre bestillinger og varekjøp hos ALLTID STRØM AS lagres noen personopplysninger om deg. Når du gjennomfører en handel oppbevares blant annet firmanavn, firmaets adresse, orgnr, kontaktpersonens informasjon og e-postadresse. Denne informasjonen trengs for å levere varene via transportøren, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. ALLTID STRØM AS er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti /returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Av sikkerhetshensyn oppbevares også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. ALLTID STRØM AS selger eller deler ikke person, eller firmaopplysninger til tredjepart, og bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

 

Tyveri: Dersom tyveri skulle oppstå gjelder vanlig tyveriforsikring. Vi anbefaler i visse tilfeller å ta et førerkort, eller lignende i depositum dersom det er nødvendig. Nye strømladere kan ved behov kjøpes separat for kr 390,- eks. mva.

 

Produkt Garanti: Alle våre varer har en garanti på 12 måneder sett bort ifra bruks- og slitasje skader.

Skulle det skje noe med varen(e), eller at de ikke er i den stand som lovet eller forestilt ber vi deg kontakte vår kundeservice.

 

ALLTID STRØM AS forplikter seg herved til å levere varen(e) som forespeilet og avtalt.

 

ALLTID STRØM AS forbeholder seg retten til å endre nåværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Alltid Strøm AS, Haraldsgata 217, 5525 Haugesund © Copyright 2016. All Rights Reserved.